Building Holland
Bezoek onze stand tijdens Building Holland

De HRsolar groep nodigt je uit om langs te komen op onze stand 8.042 tijdens Building Holland, hét innovatieplatform voor de bouw en vastgoed van 2 tot en met 4 november a.s. in de RAI Amsterdam. 

En geïnnoveerd hebben we als HRsolar groep. We hebben veel te laten zien en te vertellen en zijn natuurlijk erg benieuwd naar de reacties en jouw plannen! Uiteraard is op de stand ons nieuwste Qsilence PVT paneel, de Qpanel 370 te zien en ontbreekt ook de Qbooster, de eerste PVT warmtepomp ter wereld niet.

Met de Qbooster, een modulerende 2-6 kW PVT warmtepomp, is er nu een volwaardige all-in-one oplossing die zo compact, stil en onderhoudsvrij is dat de woningeigenaren, installateurs en ontwikkelende woningbouwers echt heel blij gaan worden. Én de Qbooster wordt vanaf nu standaard geleverd met actieve verkoeling. Dus warmte, stroom en verkoeling uit één systeem zonder grondboring en natuurlijk zonder geluidsoverlast of onderhoud. 

Ook voor de gestapelde bouw en grootschalige PVT toepassingen met een collectieve bron gaan de collega's van HRsolar Projects graag met je in gesprek.

Groen, groener, groenst

We leveren onze PVT systemen vanaf nu uitsluitend nog met Qfluid, een biologische afbreekbare, niet giftige vervanger van glycol antivries voor een nog beter rendement op ons PVT systeem.

Meer over Qfluid


Qfluid
Voor een nog beter rendement PVT systeem